Porszívók

Háztartásokban használatos társaikkal ellentétben az ipari felhasználásra tervezett porszívók nem csak pormentesítésre alkalmasak, hanem makacs szennyeződések, folyadékok, vagy akár forró hamu eltávolítására is. A Fieldmann márka kombinált felhasználásra tervezett porszívói között hamu eltávolítására alkalmas száraz porszívót, illetve száraz és nedves porszívót találunk.

A kályhák és kandallók tisztítására ajánlott, speciális kialakítású porszívók 16, vagy 20 literes fém gyűjtőtartályt, fém szívócsövet és hatékony HEPA szűrőket használnak a – legfeljebb – 40°C hőmérsékletű hamu eltávolításához. Segítségükkel a kályha, kandalló, illetve környezetük mindig tökéletesen tisztán tartható.

Minden háztartásban előfordulhat, hogy folyadékok gyors eltávolítása lenne szükséges. Az ideális megoldás egy olyan ipari porszívó, mely a száraz és nedves porszívó funkciót egyesíti. A Fieldmann száraz és nedves porszívó vastag pamut szűrővel és 40 literes nemesacél gyűjtőtartállyal áll rendelkezésünkre. További előnye a beépített csatlakozó, mely másik elektromos berendezés csatlakoztatására használható.

A Fieldmann ipari porszívóinak kiegészítői között forgó keféket, hosszabbítható csöveket és kifejezetten hosszú (akár 6 méteres) kábeleket találunk a könnyű kezelhetőség érdekében – a kényelmes használathoz pedig a 80 dB maximális névleges zajszint is nagyban hozzájárul.